وبلاگ بچّه های بازرگانی 86

دانشکده ی مدیریت تهران مرکز

وبلاگ بچّه های بازرگانی 86

دانشکده ی مدیریت تهران مرکز

تابلوی تبلیغاتی مک دونالد

[تصویر:  mcdonaldspong.jpg?1307354290]

اگر یک ایده خوب تبلیغاتی را با فناوری های روز، اینترنت و تلفن همراه مخلوط کنید نتیجه اش این تابلوی بزرگ تبلیغاتی شرکت مک دونالد می شود. ‏

‏در صورتی که در شهر استکهلم حضور داشته باشید، می توانید با موبایل تان روی این تابلوی دیجیتالی بزرگ پینگ پنگ بازی کنید! بازی لحظه به لحظه سخت تر می شود. اگر بتوانید ۳۰ ثانیه در مقابل کامپیوتر دوام بیاورید برنده می شوید. حالا یک کوپن دیجیتالی دریافت می کنید که با مراجعه به فروشگاه مک دونالد می توانید جایزه تان را دریافت کنید. چیزهایی مانند بستنی و انواع ساندویچ. ‏

‏احتمالا برایتان این سوال پیش آمده که چطور با تلفن می توان به این بازی روی تابلوی تبلیغاتی دسترسی داشت؟ پاسخ اینجا است که برای دسترسی به این بازی نیاز به نصب هیچ نرم افزاری ندارید. کافی است به وب سایت این بازی مراجعه کنید. سپس وب سایت از روی اطلاعات جی پی اس تلفن، موقعیت شما را تشخیص می دهد. اگر در میدان مورد نظر باشید شما می توانید روی تابلوی بزرگ به بازی بپردازید. به همین راحتی این ایده جالب افراد زیادی را ترغیب می کند تا با یک تابلوی تبلیغاتی در خیابان پینگ پنگ بازی کنند. ‏

منبع: http://www.cafemba.ir/thread-652.html

معرفی کتاب:

هیچ چیز نمی تواند ناراحتم کند آره هیچ چیز ! 



کتاب هیچ چیز نمی تواند ناراحتم کند، به شما می آموزد که چگونه در هنگام رویارویی با مشکلات ، احساسات خود را بروز دهید. محور اصلی مباحث کتاب بر شناسایی راه و رسم مواجهه با مشکلات زندگی ، تاکید و تمرکز بر تفکر علمی و عقلایی ، تجربه تغییراتی عمیق در زندگی و کسب دیدگاهی کاملاً نوین نسبت بدان و ... استوار می گردد .

کتاب هیچ چیز نمی تواند ناراحتم کند نوشته آلبرت آلیس، توسط مهرداد فیروزبخت و وحیده عرفانی به فارسی برگردانده شده و در موسسه خدماتی رسا در1382 منتشر گردید . به پیوست خلاصه کتاب برای علاقه مندان به مباحث روانشناختی / رفتاری ، ارسال می گردد .
منبع: http://cafemba.ir/thread-276.html

توجه توجه


حتما سری به این آدرس بزنید:


http://www.worldometers.info/fa


راز موفقیت سوزوکی


سوزوکی موتور، یک کارخانه چند ملیتی ژاپنی است که دفتر مرکزی آن در هاماماتسو ژاپن واقع شده است و اتومبیل‌های کوچک، شاسی بلندهای قدرتمند، موتورسیکلت، خودروهای چند منظوره، موتور قایق‌‌های دریایی، ویلچر و انواع موتورهای احتراق داخلی کوچک تولید می‌کند. بنابر آمار انجمن اتومبیل‌سازان ژاپن، سوزوکی دومین تولیدکننده بزرگ ماشین‌های کوچک و کامیون است.

میچیو سوزوکی در سال 1887 متولد شد و در سن 22 سالگی کارخانه نساجی سوزوکی را در روستای ساحلی کوچکی در هاماماتسو راه اندازی کرد. این کارخانه به موفقیت غیرقابل توصیفی دست یافت، زیرا سوزوکی منسوجات بافتنی برای صنایع بزرگ ابریشم ژاپن تولید می‌کرد.

در سال 1929، میچیو سوزوکی یک دستگاه بافت پارچه جدید اختراع کرد که به کشورهای خارجی نیز صادر شد. پس از آن این شرکت شروع به ابداع و ثبت اختراعاتش نمود و بیش از 120 حق اختراع به نام خود ثبت کرد. دوره 30 ساله اول این شرکت نیز به گسترش و تولید این ماشین آلات پیچیده اختصاص یافت.

سوزوکی به‌رغم موفقیت در زمینه نساجی، به دلیل اشتیاق بالا و علاقه به تولیدات متنوع، در صدد تغییر کاربری کارخانه خود برآمد. او پس از بررسی فراوان سایر تولیدات و با توجه به نیاز آن زمان مردم، به این نتیجه رسید که تولید اتومبیل‌‌های کوچک می‌تواند بهترین و عملی‌ترین کار باشد.
این پروژه در سال 1937 شروع شد و پس از طی دو سال، سوزوکی چندین مدل اولیه مختلف ساخته بود. این خودروهای اولیه به وسیله موتورهای نوآورانه چهارسیلندر چهارزمانه با مایع خنک‌کننده به حرکت در می‌آمدند. این موتور با جابه‌جا کردن فقط 800 سی‌سی از گنجایش موتور و با داشتن میل لنگ و جعبه دنده آلومینیومی، بیش از 13 اسب بخار نیرو تولید می‌کرد.
با شروع جنگ جهانی دوم، دولت تولید اتومبیل‌های کوچک شهری را غیرضروری دانست و برنامه‌های سوزوکی با شکست مواجه شد، بنابراین شرکت به تولید منسوجات بازگشت. این تجارت با ورود کشتی‌های حامل پارچه به ژاپن، بسیار ترقی کرد و آینده سوزوکی با افزایش سفارشات متعددی که از کارخانجات بومی ‌دریافت می‌کرد، روشن شد، ولی این موفقیت دوام چندانی نیافت و بازار پارچه در سال 1951 سقوط کرد.
سوزوکی پس از این شکست، مجدداً تصمیم به بازگشت به خودروسازی گرفت. پس از جنگ، مردم ژاپن نیاز زیادی به یک وسیله نقلیه شخصی مطمئن و ارزان داشتند. تعدادی از کارخانه‌ها شروع به تولید و عرضه موتورهای گازسوز قابل نصب بر روی دوچرخه کردند و سوزوکی نیز اولین دوچرخه موتوردار خود، با نام Power Free را تولید کرد. این دوچرخه‌دارای یک موتور دو زمانه 36 سی‌سی با قدرت یک اسب بخار بود که قابلیت ویژه‌ای نسبت به سایر موتورهای دوچرخه داشت. این ویژگی دوچرخه‌سوار را قادر می‌ساخت که موتور را به سه حالت مختلف تنظیم کند و بتواند با کمک موتور و بدون کمک آن رکاب بزند و یا بدون رکاب تنها قدرت موتور را استفاده کند. این اختراع به قدری مورد توجه قرار گرفت که دولت کمک مالی بزرگی برای ادامه تحقیقات بر روی مهندسی موتورسیکلت به کارخانه سوزوکی اعطا کرد.
سوزوکی در سال 1953 با برنده شدن موتورDiamond Free ا60 سی‌سی کوچک خود در تپه نوردی‌های کوه فوجی، به اولین پیروزی خود در مسابقات موتور سواری دست یافت که این پیروزی‌ها، سالیان سال برای سوزوکی ادامه داشت. در سال بعد، سوزوکی شش هزار موتورسیکلت در ماه تولید می‌کرد و نام خود را رسما به سوزوکی موتور تغییر داد. این شرکت پس از موفقیت‌هایش در زمینه موتورسیکلت، یک اتومبیل موفق‌تر به نام «سوزولایت» تولید کرد که در این خودرو نیز اختراعات قابل توجهی تعبیه شده بود.
در سال 1973 اولین شعبه سوزوکی در اونتاریو کانادا افتتاح و شرکت «سوزوکی کانادا» تاسیس شد. این شرکت 7 سال بعد با معرفی سه خودروی الکتریکی، در سیدنی استرالیا نیز شعباتی باز کرد. سوزوکی همچنین یک شرکت در هندوستان با نام «موراتی سوزوکی» تاسیس کرد که در سال 1994 تولیدات آن به یک میلیون دستگاه رسیده بود. سوزوکی در سال 2003 مقام اول تولید خودروهای کوچک ژاپن را از آن خود کرد و اولین خودروی کوچک هیبریدی خود را تولید نمود. در سال 2008 نیز اولین موتورسیکلت انژکتوری خود را معرفی کرد. در سال جاری میلادی، شرکت فولکس واگن حدود 20 درصد از سهام سوزوکی را خریداری کرد.
اکنون سوزوکی نهمین خودروساز بزرگ جهان از لحاظ تیراژ تولید است و با داشتن بیش از 45 هزار کارمند در سراسر دنیا، 35 کارخانه بزرگ در 23 کشور جهان و 133 مرکز توزیع و عرضه خودرو در 192 کشور، درآمد سالانه‌ای بالغ بر 33میلیارد دلار دارد.
منبع: خانه کارآفرینان ایران / http://cafemba.ir/thread-2038.html